Narman Anaokulu
CAMİİSAĞIR MAH. ATATÜRK CAD. ANAOKULU BLOK NO 46 İÇ KAPI NO Z1 NARMAN / ERZURUM

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılım desteği ile eğitim vermektedir.Okul öncesi eğitime farklı bir boyut andırmak,Çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrümanları kullanmak,Özgür ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Eğitim felsefemizde;Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş; Özdisiplin ve benlik saygısı gelişimiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, empati kurabilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmek.

NORMAL ÖĞRETİM

09.00-14.00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Narman Anaokulu ilçe merkezinde bulunan bir okul olmakla birlikte il merkezine uzaklığı 96 km´dir.

İlçe Merkezinde 3 Lise 2 Ortaokul 3 İlkokulu bulunmaktadır.